12 Ağustos 2014 Salı

Argan Yağının Fiyatı

Argan Yağının Fiyatı

 

Argan yağı popüler olmaya başladığı dönemlerde ne kadar nadirde ve değerli bir yağ olduğu sürekli anlatıldı. Fiyatı da bu yüzden çok pahalı dendi, ama dünya küçük insanların yağ talebi arttıkça aslında yağın çok da pahalı olmadığı anlaşılmaya başlandı. Peki gerçekte argan yağı ne kadar? Bu sorunun cevabını özellikle alibaba gibi bir kaç internet sitesinde yaptığımız araştırmalar ve yağ satışı için verilen ilanlarda bulduk aslında argan yağı o kadar da pahalı bir ürün değilmiş.


Argan Yağı Kaç Lira


Argan yağı bir çok satıcının ve internet sitesinin iddia ettiği gibi sadece fasta yetişen br ürün olmadığını ifade edelim evvela. Cezayir, Fas ve İsrail'de argan ağaçları vardır, Ancak yağ daha çok Fas'ta yetişmektedir. Argan yağının uluslararası piyasa fiyatı genellikle 50 avro civarında olduğu yaptığımız araştırmalarda göze çarpıyor. Yani iyi kalite soğuk pres bir argan yağının kilosunu Fas ta 50 € civarında edinebilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden argan yağının hem toptan hem de perakende fiyatlarını kontrol edebilirsiniz.



İşte argan yağının ortalama fiyatı uluslararası piyasada bu seviyede. Biz bu yağı size 12,5 tl kdv dahil fiyattan ulaştırıyoruz. Üyelerimiz ise 10 tl den 20 ml saf argan yağına ulaşabiliyorlar. Sürdürülebilir ve adil ticarete olan inancımız ve iş yapış kültürümüzle geleceğin ticari anlayışını bu günden örmenin heyecanı ve mutluluğuyla bu satırları okuyan siz değerli tüketicileri selamlıyoruz.

Türkiye'de ise durum çok karmaşık. Türkiyede argan yağını 5 liradan 120 liraya değişen fiyatlarda bulabiliyorsunuz. Türkiye için konuşmak gerekirse 12,5 liradan doakozmetik.com adresi saf argan yağını alabileceğiniz en güvenilir site konumunda.

 

Argan Yağı Satış


Argan yağı satışı yapan pek çok kozmetikçi ülkemizde mevcut. Türkiye'de çeşitli markalarda argan yağı ve argan yağlı ürünler bulmak mümkün. Argan yağı satın al gibi bir amacınız varsa dikkat etmeniz gereken ilk şey yağın argan yağı olması. Argn yağı olarak satılan bir çok ürünün içerisinde argan yağından başka her şey yazabiliyor. Saf argan yağının etiketinde sadece argan oil veya argana spinosa kernel oil yazmalı. Bunun haricinde başka şeyler görürseniz o orjinal argan yağı değildir.


Hiç yorum yok:

Sorumluluk ve Telif

Bu blogdaki yazılar derleme bilgilerin sentezlenip yorumlamasıyla oluşmaktadır. Tıbbi bir kesinlik içermez. Bu blogda anlatılan yöntemlerden dolayı blog yazarı olarak sorumluluk kabul edilmez. Yazılarımı kaynak göstererek yayınlayabilirsiniz.